Sanat Dersi

2010-2011 Gaziosmanpaşa Üniversitesi Özel Yetenek Giriş Sınavları Takvimi

T.C.
GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
EĞİTİM FAKÜLTESİ


Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği ve Resim-İş Öğretmenliği Programlarına 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı için Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacaktır.

ÖZEL YETENEK SINAVLARININ BAŞVURU KOŞULLARI

1. Müzik Öğretmenliği ve Resim-İş Öğretmenliği Programlarına başvurabilmek için adayların 2010 YGS’ye girmiş olmaları zorunludur.

2. a) Müzik Öğretmenliği Programı için; Liseler, Meslek Liseleri, Öğretmen Liseleri ve Güzel Sanatlar Liselerinin Müzik, Sanat, (Müzik) alan/kol bölümlerinden mezun olan adayların YGS puan türlerinin herhangi birinden 140 ve üzeri YGS puanı almış olmaları,

b) Resim-İş Öğretmenliği Programı için ; Liseler, Meslek Liseleri, Öğretmen Liseleri ve Güzel Sanatlar Liseleri’nin El Sanatları, El Sanatları Teknolojisi, El Sanatları ve Çiçek, Dekoratif El Sanatları, Grafik, Grafik Sanatlar, Grafik Tasarım, Nakış, Resim, Uygulamalı Resim, Sanat, Sanat (Resim), Seramik, Seramik Sanatı, Tasarım ve Teknolojisi alan/kol/bölümlerinden mezun olanlardan YGS puan türlerinin herhangi birinden 140 ve üzeri YGS puanı almış olmaları,

3. (a) ve (b) maddelerinde sözü edilen alan/kol/bölümler dışındaki bir alan/kol/bölümden başvuracak adayların YGS puan türlerinin herhangi birinden 180 ve üzeri YGS puanı almış olmaları gerekmektedir.

KONTENJAN

1. Müzik Öğretmenliği Programına yirmi beş (25) öğrenci alınacaktır.
2. Resim-İş Öğretmenliği Programına yirmi beş (25) öğrenci alınacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

1. Başvuru Form Dilekçesi ( Ön kayıt esnasında verilecektir)
2. 2010-YGS SonuçBelgesinin aslı ve fotokopisi *
3. Lise diplomasının (mezuniyet belgesinin ya da adayın kesin kayıt tarihine kadar mezun olabilecek durumda olduğunu gösteren bir belgenin) aslı ve fotokopisi. *
4. Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi
5. 2 adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş, kılık kıyafet yönetmeliğine ve adayın sınavdaki görünümüne uygun olacaktır.)

BAŞVURU TARİHİ VE YERİ

1. Başvurular 09 - 13 Ağustos 2010 tarihleri arasında mesai saatlerinde (Cumartesi – Pazar günleri haricinde) Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yapılacaktır.

SINAV TARİHLERİ VE YERLERİ

Resim-İş Öğretmenliği Programı Özel Yetenek Sınavı, Eğitim Fakültesinde 18 Ağustos 2010 tarihinde yapılacaktır.
Müzik Öğretmenliği Programı Özel Yetenek Sınavı, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı binasında, 23-27 Ağustos 2010 tarihlerinde yapılacaktır.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

1. İlan edilen gün ve saatlerde sınava girmeyen adaylar, mazeretleri ne olursa olsun, sınav haklarını kaybederler.
2. Ön kayıt işlemini adayın kendisinin dışında bir başkasının yaptırabilmesi için, istenilen belgelerin eksiksiz aslı veya noter onaylı fotokopilerinin olması gerekmektedir.
3. Posta ile yapılan başvurular dikkate alınmaz.
4. Önkayıt işlemlerinde adaylardan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Bilgi İçin :
Gaziosmanpaşa Üniversitesi
Eğitim Fakültesi Dekanlığı Tel : 0356 252 15 36
Taşlıçiftlik Yerleşkesi – Tokat Faks : 0356 252 15 46
Web adresi : gop.edu.tr


*Aslı ile birlikte getirilen belgelerin fotokopileri Fakültemizce onaylanacaktır.


SanatDersi.Com sitesi olarak başarılar dileriz!...

3 yorum

Misafir
06.05.2010 15:25

tokat gaziosmanpaşa antrenorlük ve beden eğitimi bolümleri kac ygs puan istiyo biran once acıklayın ben 201 ham puan aldım ygs4 okul puanım 70 kazanma sansım varmı..

fatma
13.07.2010 22:30

arkadaşlar 202.245 ham puanım var okul ne kadar verır bılmıyorum ama beden eğitimii öğretmenlığını istıyorum bırılerı bana yardım etsın lutfen branş olarak hentboldan gireceğim iyi

Misafir
23.07.2010 00:06

ben ygs den 256 puan aldım 4 senedir klüpte oynuorum siz kazanma şanşsım varmıdır?