Sanat Dersi

2011-2012 Ordu Üniversitesi Özel Yetenek Giriş Sınavları Takvimi

ORDU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN


Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Müzik Lisans Programı'na aşağıda belirtilen kontenjan ve şartlara göre 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı için Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alınacaktır.

Kontenjan
Müzik : 30 öğrenci

BAŞVURU TARİHİ VE YERİ
Özel Yetenek Sınavına girecek adaylar ön kayıt için başvurularını 04-22 Temmuz 2011 tarihleri arasında Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı Ön Kayıt Bürosu'na yapacaklardır.
Başvurular şahsen veya Posta ile yapılabilecektir. Posta ile yapılacak başvurularda evrakın Fakülte'ye teslim edildiği tarih geçerlidir. (Postada gecikmeler kabul edilmez).

BAŞVURU KOŞULLARI
Özel Yetenek Sınavına başvurabilmek için aranan asgari koşullar şunlardır:
a. Liseler, meslek liseleri, öğretmen liseleri ve güzel sanatlar liselerinin Müzik, Sanat (Müzik) alan/kol/ bölümlerinden mezun veya mezun olacak adaylardan 2011-YGS puan türlerinin birinden en az 140 veya daha yüksek puan almış olmak,
b. a. Maddesinde belirtilen alan/kol/ bölümler dışındaki liselerden mezun veya mezun olacak adaylardan 2011 YGS puan türlerinin birinden
en az 180 veya daha yüksek puan almış olmak.

SINAV TARİHİ , SAATİ VE YERİ
Sınavlar 27-29 Temmuz 2011 tarihleri arasında Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü'nde yapılacaktır. Birinci aşama sınavı 27 Temmuz 2011 Çarşamba günü saat 09.00'da başlayacaktır.
Sınav sonuçları sınavın bitiminden sonra en geç 24 saat içerisinde Fakülte duyuru panosunda ve/veya internet sitesinde duyurulacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
a. Başvuru dilekçesi (Form dilekçe olarak kayıt bürosundan veya Üniversitemizin/Fakültemizin internet sitesinden temin edilebilecektir).
b. Nüfus Cüzdanının aslı ve fotokopisi (fotokopisi kayıt bürosunda onaylandıktan sonra aslı iade edilecektir).
c. Diploma, Mezuniyet Belgesi veya Öğrenim Durum Belgesinin aslı ve fotokopisi (fotokopisi kayıt bürosunda onaylandıktan sonra aslı iade edilecektir).
ç. 2011 YGS Kazandı Belgesi'nin internet çıktısı.
(Posta ile yapılacak başvurularda belgelerin noter veya kurum tasdikli sureti kabul edilir).
d. İki adet vesikalık fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, ön cepheden ve tanınabilecek nitelikte olmalıdır).
e. T.C. Vakıfbank Ordu Merkez Şubesi'nin 00158007298883387 numaralı Özel Yetenek Sınav Ücreti hesabına 100 TL kayıt harcı yatırıldığına ilişkin Özel Yetenek Sınav Ücreti Dekontu.

Not: Özel Yetenek Sınavının yapılış biçimi, değerlendirilmesi, sonuçların duyurulması ve kesin kayıtlara ilişkin ayrıntılı bilgileri içeren Özel Yetenek Sınav Kılavuzuna Güzel Sanatlar Fakültesi İnternet sitesinden ulaşılabilir ve/veya ön kayıt sırasında temin edilebilir.

SanatDersi.Com sitesi olarak başarılar dileriz!

2 yorum

Misafir
18.07.2011 18:01

bölüm mezunları öğretmenlik yapabilir mi ?

sanat
18.07.2011 19:03

Formasyon alırsa yapabilir!

Konular